Veelgestelde vragen

Alle ballondecoraties van BoonDesigns zijn maatwerk. Daarom kun je deze niet bestellen in onze webshop. Wil jij dat BoonDesigns de ballondecoraties voor jouw huwelijk, feest of bedrijf regelt? Neem dan contact op om een afspraak te maken zodat we samen jouw wensen op een rij kunnen zetten. We hebben onze prijslijst voor je online gezet zodat je een indicatie van de kosten hebt.

Je kunt de geboorte-aankondigingen direct via onze website reserveren. Maar je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen. Per artikel of ballonnenframe wordt er € 50,- borg gevraagd die je terugkrijgt als het artikel of frame in ongeschonden staat inlevert. Je dient de geboorte-aankondiging zelf te komen halen en binnen 2 dagen na afloop van de huurperiode terug te brengen op onze locatie in Sassenheim. Bezorgen is ook mogelijk, tegen meerprijs en in overleg.

Voor aankopen uit onze webshop geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen (zichttermijn). Binnen deze termijn heb je het recht om aan te geven dat dat je het product wilt retourneren. Na deze melding (herroeping), dien je het product  binnen 14 dagen ongedragen en/of ongebruikt aan ons terug te sturen. Neem vooraf eerst even contact met ons op zodat wij weten dat jij jouw bestelling retourneert. Je kunt dan ook de reden van jouw retour laten weten.

Het is belangrijk dat je het ongedragen product verpakt in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en/of stickers. Zodra wij jouw pakketje hebben ontvangen zullen we deze controleren op beschadigingen en gebreken. Als het artikel beschadigd is kunnen we dit niet retour nemen.

Retouradres:
BoonDesigns
Platanenlaan 16
2172 BN Sassenheim

De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.
Bewaar het afgiftebewijs zodat je kunt aantonen dat je het product aan ons hebt teruggezonden.

Als jouw retour wordt goedgekeurd, ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten retour op jouw rekening.

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je het artikel in een andere maat of kleur wilt ontvangen, dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.
Producten uit onze webshop die door BoonDesigns zijn voorzien van een borduring zoals een naam of een persoonlijke tekst worden niet retour genomen.

Nederland:
De verzendkosten bedragen € 7,25 per bestelling. Bestellingen boven € 75,- worden gratis verzonden.

België:
De verzendkosten voor België bedragen € 9,95 per bestelling.

Op alle overeenkomsten met BoonDesigns zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

BoonDesigns levert goederen en diensten aan klanten. Hiervoor hebben wij jouw persoonsgegevens nodig.
Wat wij met deze gegevens doen, kun je nalezen in onze privacyverklaring.